Kuchenka z kremem śliwkowym

Kuchenka z kremem śliwkowym
Plum Custard Kuchen to wegetariański przepis laktoovo na 8 porcji. Ten deser ma 291 kalorii , 3 g białka i 18 g tłuszczu na porcję. Za 54 centy za porcję ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 28 powiedziałoby, że trafił w dziesiątkę. Mieszanka cukru, masła, jajka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 30 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje ulepszoną ocenę spoonacular wynoszącą 0% . Wypróbuj Almond Plum Cake with Creme Fraiche , Blue Sugar Plum Cake i Fresh Plum Cake , aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). W dużej misce wymieszaj mąkę, 1 łyżkę cukru i proszek do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
Pokrój masło, aż mieszanka będzie wyglądać jak gruba kruszonka. Wymieszaj z 2 łyżkami śmietany kremówki i 1 jajkiem. Wciśnij spód nieposmarowanej kwadratowej formy o wymiarach 9 cali i ułóż śliwki na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Schłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I PoćwiartowaneSchłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I Poćwiartowane
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
3
Piecz w rozgrzanym piekarniku przez 25 do 30 minut. Podczas pieczenia ciasta w misce wymieszaj 1/2 szklanki śmietanki kremówki, 1/2 szklanki cukru, 1 łyżeczkę wanilii i 1 jajko. Dobrze ubij i wylej mieszankę na śliwki i piecz przez kolejne 20 do 30 minut lub do momentu, aż budyń się zetnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Schłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I PoćwiartowaneSchłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I Poćwiartowane
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Podawać na ciepło lub na zimno. Przechowywać w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn