Kubki z masłem orzechowym i polewą czekoladową

Peanut Butter Fudge Cups mogą być właśnie tym bezglutenowym i laktoowowegetariańskim przepisem, którego szukałeś. Za 12 centów za porcję ten przepis pokrywa 1% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 1 g białka , 2 g tłuszczu i łącznie 104 kalorie . Ten przepis jest dla 6 osób. 7 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Niewielu osobom ten deser naprawdę się podobał. Mieszanka kakao do pieczenia, mleka, kremowego masła orzechowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 15 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest bardzo złe (ale nadal można to naprawić). Wypróbuj podobne przepisy na ciasteczka z kawałkami czekolady i orzechami laskowymi Ultimate "Surprise" Oreo N' Chocolate Chip Cookie Fudge Brownie Cups ,Double Chocolate Ice Cream With Peanut Butter Cups i Gluten And Dairy Free Peanut Butter Cups .
Instrukcje
W małej misce nadającej się do mikrofalówki połącz wszystkie składniki. Podgrzewaj w kuchence mikrofalowej bez przykrycia na wysokiej mocy przez 30 sekund. Mieszaj, aż do uzyskania gładkiej konsystencji.
Wlać lub wcisnąć do sześciu wyłożonych papierem foremek na muffiny. Schłodzić do stężenia.