Kubki Z Kuskusem Cytrusowym
Kubki z kuskusem cytrusowym to bezmleczny i wegetariański hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 24. Za 31 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 106 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Mieszanka mandarynek w syropie, mielonego kminku, oliwy z oliwek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 182 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Z łyżką wynik 36%, to danie nie jest tak wspaniałe. Spróbuj Kuskus Cytrusowy, Kuskus Pieprz Kubki, oraz Kuskus Kubki Sałatkowe dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Uwaga kucharza: aby upiec migdały, ułóż w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Piec w piekarniku nagrzanym do 350 stopni F przez 6 do 8 minut, aż lekko się upiecze. Schłodzić całkowicie przed użyciem.
Specjalne wyposażenie: 24-count nonstick mini-muffin pan; 2 1/2-Cal Okrągły cookie cutter
Umieść ruszt piekarnika na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Spryskaj 24-stopniową nieprzywierającą patelnię do mini muffinek sprayem do gotowania na oleju roślinnym. Rozwiń Skórki ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej. Za pomocą okrągłej foremki do ciastek o średnicy 2 1/2 cala Wytnij 12 kółek ciasta z każdej skórki. Wciśnij ciasto do przygotowanych kubków na muffinki.
Piec do jasnozłotego, 10 minut. Ostudzić całkowicie przed napełnieniem, 15 minut.
Do sałatki: zagotuj bulion, skórkę pomarańczową, sok pomarańczowy i kminek w małym rondelku na średnim ogniu. Dodaj kuskus i zdejmij patelnię z ognia. Przykryj patelnię, aż płyn się wchłonie, a kuskus będzie miękki, 5 do 6 minut. Puch kuskus i rozbij wszelkie grudki widelcem. W średniej misce wymieszaj kuskus, mandarynki, migdały i pietruszkę. Dopraw solą i pieprzem.
W małej misce wymieszaj olej, sok pomarańczowy, ocet, sól i pieprz, aż będą gładkie.
Sałatkę polać dressingiem i rzucać, aż się pokryje. Przełóż mieszaninę do schłodzonych kubków do ciasta i podawaj.