Kubki Z Kremem Z Ajerkoniakiem
Kubki z kremem ajerkoniakowym wymagają ok. 3 godziny od początku do końca. Jedna porcja zawiera 190 kalorii, 7G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 52 grosze za porcję. Świetnie sprawdza się jako deser. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 15 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać pumpkin pie spice, sól, cukier granulowany, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Kubki Z Kremem Z Ajerkoniakiem, Ajerkoniak Budyniowy, oraz Ciasto Budyniowe Z Ajerkoniakiem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Umieść ramekiny w wysokiej jednostronnym naczyniu do pieczenia.
Podgrzać mleko w małym garnku na średnim ogniu, aż będzie ciepłe, ale nie gorące.
Ubij razem jajka, żółtka, sól, połowę przyprawy do ciasta z dyni, wanilię i cukier. Powoli ubij ciepłe mleko do mieszaniny jaj.
Wlać płyn do ramekinów i posypać pozostałą przyprawę pumpkin pie na wierzchu.
Umieść w piekarniku i wlać gorącą wodę z kranu do naczynia do pieczenia do około połowy drogi po bokach filiżanek.
Piec, aż krem jest ustawiony na brzegach i tylko lekko jiggles w środku, 35 do 40 minut.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić w łaźni wodnej. Przechowywać w lodówce do schłodzenia przed podaniem, około 2 godzin.