Kubki Z Kremem
Kubki z kremem wymagają około 20 minut od początku do końca. Za 33 centów za porcję, dostajesz deser, który serwuje 6. Jedna porcja zawiera 112 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Przynosi ci smak domu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Jeśli masz pod ręką jajka, mielony cynamon, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 17%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Kubki Z Kremem Czekoladowym, Kubki Z Kremem Klonowym, oraz Kubki Z Kremem Ajerkoniakowym.
Instrukcje
W 1-qt. naczynie do kuchenki mikrofalowej, podgrzej mleko bez przykrycia, na wysokim poziomie przez 3 minuty lub do gorąca (nie gotuj). Mikserem elektrycznym ubij cukier, jajka, sól i wanilię.
Wlać do sześciu Nie natłuszczonych 4 uncji. kubki z kremem do kuchenki mikrofalowej.
Posyp cynamonem. Kuchenka mikrofalowa, odkryta, na wysokim poziomie przez 3-1/2 do 4-1 / 2 minut lub do momentu, gdy nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.
Odstaw na 5 minut przed podaniem. Przechowuj resztki w lodówce.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to świetny wybór na krem. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "