Kubki Z Budyniem Czekoladowym Na Gorąco
Gorący budyń czekoladowy kubki może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 88 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 445 kalorii, 8G białka, oraz 30 g tłuszczu. 4 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka kakao słodko-gorzkie czekoladowe chipsy, jajka, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Kubki Budyniowe Z Podwójną Czekoladą, Kubki Z Budyniem Czekoladowym Surowe No-Bake, oraz Kubki Budyniowe Z Podwójną Czekoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak na środku piekarnika i podgrzej do 350 stopni F. Ułóż 6 odpornych na pieczenie kubków lub kubków z sześcioma uncjami kawy w patelni do pieczenia lub pieczenia. Roztopić czekoladę i masło w misce ustawionej na gotującej się wodzie, ubijając od czasu do czasu, aż mieszanina będzie gładka.
Zdjąć z ognia. Jajka i cukier wymieszać w osobnej misce nad gotującą się wodą do ogrzania w dotyku. Z ręcznym bijakiem elektrycznym, bij od 3 do 5 minut lub do lekkiego i puszystego.
Za pomocą szpatułki złóż jajka na masę czekoladową, aż będą lekkie i gładkie. Łyżka ciasto do filiżanek.
Dodać wystarczająco dużo bardzo gorącej wody do pieczenia patelni do połowy się boki filiżanek.
Piec 20 do 25 minut lub aż szczyty puddingów nie są już błyszczące.
Podawać na ciepło, posypane bitą śmietaną.