Kubki Ryżowe Pesto
Kubki ryżowe Pesto to bezglutenowe przyprawa. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 366 kalorii. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz zieloną cebulę, rosół z kurczaka, ryż i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest solidne. Spróbuj Prosciutto kubki na jajka z Pesto, Serowe Kubki Z Pesto Z Kurczaka, oraz Filiżanki z kalafiora z ziołowym Pesto i jagnięciną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój pieprz na pół wzdłuż; Usuń i wyrzuć nasiona i membranę.
Umieścić pieprz, Skórka do góry, na blasze do pieczenia; spłaszczyć dłonią. Pieprz Broil 5 1/2 cala od ciepła (z drzwi piekarnika elektrycznego częściowo otwarte) 15 do 20 minut lub aż pieprz jest zwęglone.
Umieścić pieprz w lodowatej wodzie, aż ostygnie; obierać i wyrzucić skórę. Pieprz pieczony pokroić w kostkę.
Przykryj suszone pomidory wrzącą wodą i odstaw 5 minut.
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Dodać margarynę; podgrzewać, aż margaryna się rozpuści.
Dodaj ryż i saute 3 do 4 minut lub aż złoty, często mieszając.
Dodaj zieloną cebulę i podsmaż 1 minutę. Rezerwa 3 łyżki pokrojonej w kostkę czerwonej papryki; dodać pozostałą paprykę do mieszanki ryżu.
Dodać bulion z kurczaka; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta.
Wyjąć z ognia; odkryć i odstawić 10 minut.
Umieść ostrze noża w misce robota kuchennego. Upuść czosnek, orzeszki piniowe i pomidory przez zsyp z procesorem; proces 5 sekund lub do momentu mielenia czosnku.
Dodaj bazylii i posiekanej pietruszki; proces 10 sekund lub aż zioła są mielone.
Dodaj Parmesancheese i przetworzyć do wymieszania. Powoli wlać włoski opatrunek przez rynnę z procesorem, mieszając, aż mieszanina będzie gładka.
Mieszając pesto delikatnie mieszamy z ryżem i dokładnie podgrzewamy.
Posypać reserved red pepper równomiernie do 6 (3/4-cup) formy. Łyżka mieszanki ryżu do foremek, pakując delikatnie z tyłu łyżki. Unmold na indywidualne talerze do serwowania.
W razie potrzeby udekorować gałązkami pietruszki.