Kubki Ogórkowe Z Kremowym Batem Łososiowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj kubków ogórkowych z kremowym batem łososia. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.16 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 71 kalorii, 6G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz twaróg, szalotki, szczypiorek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kubki Z Ogórkiem Wędzonym Z Łososia, Łosoś wędzony w kubeczkach ogórkowych, oraz Dip z łososia wędzonego w filiżankach z ogórka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Twarożek i mleko przetwarzać w maszynce do jedzenia, aż będzie gładki.
Dodaj szalotki, łosoś, serek, sok z cytryny i szczyptę białego pieprzu i procesu, aż gładkie i kremowe. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę lub przez noc.
Pokroić ogórki w grube rund o grubości 3/4 cala, odrzucając końce. Za pomocą małej łyżki zgarnij nasiona i część miąższu z każdej rundy, aby uformować mały kubek.
Każdą filiżankę napełnij około 2 łyżeczkami Bata z łososia i posyp szczypiorkiem. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania, do 1 godziny.