Kubki Black Bean and Corn Wonton
Kubki z czarnej fasoli i kukurydzy mogą być tylko Chiński przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 36 i kosztuje 11 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 30 kalorii. Mieszanka kolendry, Skórki wonton, old el ' N chunky salsa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Kubki Black Bean-Corn Wonton, Awokado i kukurydza Salsa Wonton filiżanki, oraz Zdrowa przystawka-filiżanki fasoli meksykańskiej i salsy Wonton.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. delikatnie dopasuj 1 skórkę wonton do każdej z 36 małych filiżanek muffin, 1 3/4x1 cala, dociskając do dołu i boku.
Piec 8 do 10 minut lub do jasnego złotego koloru.
Wyjąć z patelni; ostudzić na stojaku z drutu.
Wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem kwaśnej śmietany i gałązek kolendry. Tuż przed podaniem, łyżka mieszanki fasoli w kubki wonton. Top każdy z 1/2 łyżeczki kwaśnej śmietany.
Udekoruj każdą gałązką kolendry.