Kubek „Jajecznica z grzybami”
Mushroom Scramble Mug wymaga około 15 minut od początku do końca. Ten przepis jest dla 1 osoby i kosztuje 1,79 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 24 g białka , 13 g tłuszczu i łącznie 320 kalorii . Mieszanka soli, pieprzu, muffinki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Sprawdza się dobrze jako śniadanie. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezmleczną i wegetariańską laktoowową . Jest dostarczany przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 64% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Black Bean Garlic Shrimp Scramble , Country Breakfast: Tofu and Veggie Scramble With Home Fries i Turkey Sausage, Chard & Sweet Potato Breakfast Scramble .
Instrukcje
Lekko spryskaj wnętrze kubka nadającego się do używania w kuchence mikrofalowej sprayem do gotowania.
Dodaj grzyby, sól i pieprz. Przykryj i podgrzewaj w mikrofalówce na wysokim poziomie przez 1 minutę.
Dodaj jajko i białko do kubka; wymieszaj widelcem. Na wierzchu połóż ser i pomidora. Podgrzewaj w kuchence mikrofalowej na wysokiej mocy przez 1 minutę, mieszając po 30 sekundach.
Odczekaj 30 sekund, aż jajko będzie całkowicie ugotowane.
Podawać z angielską muffinką.