Kubeczki śniadaniowe z grzybami
Breakfast Mushroom Cups to śniadanie bezglutenowe . Jedna porcja zawiera 125 kalorii , 12 g białka i 5 g tłuszczu . Za 2,15 USD za porcję ten przepis pokrywa 19% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2 osobom. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 25 minut . 4 osoby były zadowolone, że wypróbowały ten przepis. Mieszanka oliwy z oliwek, substytutu jajka, cebuli i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 80% , to danie jest solidne. Podobne przepisy obejmują kubki Wellington z grzybami , kubki z nadziewanymi grzybami i kubki z brokułami z grzybami .
Instrukcje
Umieść grzyby na 15-calowej płycie. x 10 cali x 1-cal. taca do pieczenia. Spryskaj sprayem kuchennym; posypać solą czosnkową i odrobiną pieprzu.
Piec w temperaturze 425° przez 10 minut lub do miękkości.
W dużym rondlu podsmaż cebulę na oleju, aż będzie miękka. Wmieszać szpinak i smażyć, aż zwiędnie. W małej misce wymieszaj substytut jajka, sól i pozostały pieprz; dodać do patelni. Gotuj i mieszaj, aż zgęstnieje.
Włóż mieszaninę jajek do grzybów; posypać serem i bazylią.