Kubeczki Brownie z Masłem Orzechowym
Cupcakes z masłem orzechowym i brownie to prawdopodobnie ten bezmleczny przepis, którego szukałeś. Jedna porcja zawiera 176 kalorii , 2 g białka i 6 g tłuszczu . Za 23 centy za porcję otrzymujesz deser dla 18 osób. Ten przepis jest lubiany przez smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób polubiło to amerykańskie danie. Od przygotowania do podania zajmuje to około 40 minut . Jest on sponsorowany przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten otrzymuje ocenę 0% w serwisie Spoonacular . Cupcakes z ciasteczkami i polewą czekoladową Ultimate "Surprise" Oreo N' Chocolate Chip Cookie Fudge ,Cupcakes z lodami czekoladowymi i masłem orzechowym oraz Cupcakes z masłem orzechowym bez glutenu i nabiału są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Wymieszaj ciasto brownie zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Napełnij foremki do muffinek wyłożone papierem lub folią aluminiową do dwóch trzecich wysokości.
Usuń papierki z foremek na muffinki, włóż po jednym do każdej foremki i dociśnij, aż ciasto zetknie się z górną krawędzią cukierka.
Piecz w temperaturze 175°C przez 20–25 minut. Ostudź w foremce przez 5 minut, a następnie wyjmij na kratkę do całkowitego ostygnięcia.