Kubańskie Kanapki
Kubańskie kanapki mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.1 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 460 kalorii. Jeśli masz ser szwajcarski, majonez, musztardę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kubańskie kanapki i Kubańskie suwaki, Kubańskie Kanapki, oraz Kubańskie Kanapki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 93° i ułóż stojak na środku.
Pokrój bochenek chleba na pół poziomo i otwórz go jak książkę.
Rozprowadzić majonez, jeśli jest używany, na Dolnym kawałku chleba.Na majonezie równomiernie ułożyć szynkę i pieczoną wieprzowinę. Równomiernie ułożyć ser i ogórki na mięsie.
Rozprowadzić musztardę na górnym kawałku chleba i zamknąć kanapkę. Naciśnij delikatnie na górze, aby lekko zagęścić kanapkę.
Przeciąć na pół w poprzek; obie połówki odstawić na bok.
Połóż 2 (20-calowe) arkusze folii aluminiowej na powierzchni roboczej.
Połowę roztopionego masła posmarować na wierzchu kanapek.
Umieścić każdą kanapkę masło stronie w dół na arkuszach folii.
Spody kanapek posmarować pozostałym masłem. Fold folii wokół kanapki do całkowitego ich otulenia.
Rozgrzać dużą patelnię na małym ogniu, aż będzie gorąca, o 4 protokół.
Umieść 1 owiniętą kanapkę na patelni.
Umieść żeliwną patelnię, holenderski piekarnik lub ciężki garnek na kanapce, popchnij patelnię lub garnek, aby jeszcze bardziej zagęścić cubano i gotuj bez przeszkód przez 10 minut.
Wyjmij patelnię lub garnek (ostrożnie: może być gorący). Flip kanapkę i umieścić patelnię lub garnek z powrotem na nim. Gotować w spokoju, aż ser topi się i kanapka jest rozgrzana przez, o 10 minut więcej.
Wyjąć do piekarnika i powtórzyć z drugiej kanapki. Gdy obie będą gotowe, zdejmij folię, pokrój na kawałki i podawaj.