Kubańskie hamburgery z grillowaną szynką i serem
Kubańskie hamburgery z grillowaną szynką i serem mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 604 kalorie, 44g białka, oraz 36 g tłuszczu. Na $2.99 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pieprz, chile proszek, pikantny brązowy musztarda, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tłoczone Burgery W Stylu Kubańskim, Kubańskie hamburgery na grillu, oraz Melty American-style plastry sera Cheddar do hamburgerów i grillowanego sera dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj średnio gorący ogień w grillu węglowym z pokrywą lub rozgrzej grill gazowy do średniej wysokości.
Aby spread, połączyć smaki i musztardy w małej misce i wymieszać, aby wymieszać.
Aby paszteciki, połączyć polędwicę, czosnek, chile proszek, kminek, kolendra, i sos pieprzowy w dużej misce i doprawić solą i pieprzem. Obchodzenie się z mięsem jak najmniej, aby uniknąć zagęszczania go, dobrze wymieszać. Podzielić mieszaninę na 4 równe porcje i uformować porcje w paszteciki, aby pasowały do bułek.
Gdy grill jest gotowy, posmaruj stojak grillowy olejem roślinnym.
Umieść paszteciki na stojaku, przykryć i gotować, obracając raz, aż do zrobienia preferencji, 5 do 7 minut z każdej strony na średnie. Tuż przed paszteciki są gotowe, obrócić po raz drugi i umieścić plasterek szynki i plasterek sera na wierzchu każdego patty. W ciągu ostatnich kilku minut gotowania, umieścić bułki, wyciąć stronę w dół, na zewnętrznych krawędziach stojaka do tostów lekko.
Aby zmontować hamburgery, rozłóż ogórek rozłożony na ściętych bokach bułek. Na każdym dnie bułki umieść patty.
Dodać wierzch bułki i podawać.
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
James McNair pełnił funkcję głównego sędziego Build A Better Burger od czasu jego rozpoczęcia w 1990 roku, kierując zarówno procesem selekcji regionalnej, jak i sędziowaniem cook-off; obecnie jest przewodniczącym konkursu krajowego. Jest autorem ponad czterdziestu książek kucharskich, w tym hamburgerów, wołowiny, kurczaka, kukurydzy, grilla, pizzy i książki kucharskiej Sutter Home Napa Valley. McNair prowadzi również lekcje gotowania i wykłady kulinarne w całym kraju, a także pojawił się w wielu krajowych i lokalnych programach telewizyjnych. Mieszka w Napa Valley.