Kubański Gulasz Wołowy
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Kubański gulasz wołowy może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 261 kalorii. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, ocet winny, kapary, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 75%. Podobne przepisy to Kubańskie Picadillo: mielony gulasz wołowy z pomidorami oliwki i rodzynki, Serdeczny gulasz wołowy-gulasz wołowy można łatwo zrobić w crockpot, oraz Kubański Gulasz Z Czarnej Fasoli.
Instrukcje
W dużej patelni saute rozgrzać olej na średnim ogniu. Cebulę i czosnek gotować w oleju, często mieszając, aż będzie przezroczysty. Wymieszać w kostkach mięsa, i gotować, aż rumiane. Wymieszać czerwoną paprykę, liść laurowy, kminek i oregano; gotować przez 2 do 3 minut.
Wymieszaj sherry, sos pomidorowy, ocet, oliwki, rodzynki i kapary.
Wlać tyle wody, że wystarczy przykryć mięso. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i przykryć. Dusić do przetargu widelec, o 1 1/2 godziny.
Dodaj więcej wody, jeśli gulasz stanie się zbyt gęsty.
Ziemniaki mieszamy do gulaszu. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Gotować, pod przykryciem, aż ziemniaki będą prawie miękkie. Odkryj i gotuj do końca.