Ten przepis służy 1. Jeśli 6,46 zł / porcja spada w budżecie, kubański budyń chlebowy może być super Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 66g białka, 124g tłuszczu, oraz w sumie 2324 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz kubański chleb, zmielony cynamon, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kubański Pudding Dyplomatyczny-Pudín Diplomático, Arroz con Coco (kubański kokosowy Pudding ryżowy), oraz bez jaj karmelowy budyń chlebowy, gotowany na parze bez pieczenia budyń chlebowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Mleko wlać równomiernie na chleb w dużej misce; delikatnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Dodać 1/2 szklanki cukru, rodzynki, migdały, cynamon, wanilia i sól; wymieszać, aż dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier Ryżowy
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Cukierki Waflowe Necco
Pasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Zalać chlebem; lekko wymieszać. Łyżka do nasmarowanej 9-calowej kwadratowej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
6
Piec 40-45 min. lub dopóki środek nie zostanie ustawiony, a krawędzie zaczną odrywać się od boków patelni. Super.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
7
W międzyczasie odcedzić plastry brzoskwini, zastrzegając 1/4 szklanki soku; odstawić. Serek śmietankowy ubić z zastrzeżonym sokiem brzoskwiniowym, pozostałe 2 łyżki. cukier i gałkę muszkatołową z Wire trzepaczką do dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później Cukierki
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)