Kubański Budyń Chlebowy
Ten przepis służy 1. Jeśli 6,46 zł / porcja spada w budżecie, kubański budyń chlebowy może być super Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 66g białka, 124g tłuszczu, oraz w sumie 2324 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz kubański chleb, zmielony cynamon, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kubański Pudding Dyplomatyczny-Pudín Diplomático, Arroz con Coco (kubański kokosowy Pudding ryżowy), oraz bez jaj karmelowy budyń chlebowy, gotowany na parze bez pieczenia budyń chlebowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Mleko wlać równomiernie na chleb w dużej misce; delikatnie wymieszać.
Odstawić 5 min.; odstawić. Jajka ubić lekko w średniej misce.
Dodać 1/2 szklanki cukru, rodzynki, migdały, cynamon, wanilia i sól; wymieszać, aż dobrze wymieszać.
Zalać chlebem; lekko wymieszać. Łyżka do nasmarowanej 9-calowej kwadratowej patelni do pieczenia.
Piec 40-45 min. lub dopóki środek nie zostanie ustawiony, a krawędzie zaczną odrywać się od boków patelni. Super.
W międzyczasie odcedzić plastry brzoskwini, zastrzegając 1/4 szklanki soku; odstawić. Serek śmietankowy ubić z zastrzeżonym sokiem brzoskwiniowym, pozostałe 2 łyżki. cukier i gałkę muszkatołową z Wire trzepaczką do dobrze wymieszane.
Rozprowadzić równomiernie na ciepłym budyniu chlebowym; na wierzchu posmarować plastrami brzoskwini.
Podawać na ciepło lub schłodzone. Przykryć i schłodzić resztki budyniu chlebowego.