Kubańska fasola i ryż
Kubańska fasola i ryż to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 227 kalorii, 7G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, paprykę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 70%. Podobne przepisy to Kubańska fasola i ryż, Kubańska czerwona fasola i ryż, oraz Kubańska czarna fasola i ryż.
Instrukcje
Fasolę posortować i umyć; umieścić w dużej misce. Przykryć wodą do 2 cali powyżej fasoli; przykryć i odstawić 8 godzin.
Umieścić fasolę, 2 szklanki wody i następne 10 składników (przez oregano) w wolnej kuchence elektrycznej; dobrze wymieszać. Przykryć i gotować na wysokiej przez 5 godzin lub aż fasola będzie miękka. Wymieszać z octem i pomidorami.
W razie potrzeby posypać ostrym sosem.