Kubańskie Tacos wieprzowe z polewą z guawy, kwaśną pomarańczową czerwoną kapustą-jicama Slaw i majonezem Chipotle
Kubańskie Tacos wieprzowe z glazurą z guawy, kwaśną pomarańczową czerwoną kapustą-jicama Slaw i Chipotle majonez wymaga ok. 13 godzin i 30 minut od początku do końca. To danie główne ma 1004 kalorii, 48g białka, oraz 52g tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje $2.95 za porcję. Jeśli masz sok z limonki, miód, liście kolendry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć galaretkę można śledzić to danie główne z Papryka Jelly Cornmeal Thumbprint Cookies jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Jest idealny do 4 Lipca. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Pulled Pork Tacos with Chipotle Slaw, Kubańskie Tacos Wieprzowe, oraz Slow Cooker Cuban Pulled Pork Tacos z salsą ananasową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Specjalne wyposażenie: pudełko do pieczenia z termometrem sondy, takie jak Chiny La Caja; wystarczający węgiel drzewny do gotowania wieprzowiny przez 4 do 5 godzin (około 30 funtów)
Składniki, których będziesz potrzebować
Boston Butt
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
3
Dla wieprzowiny: za pomocą noża do parkowania wykonaj małe rozcięcia na całej powierzchni wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up
4
Umieść wieprzowinę na dużej patelni lub misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Winegret Z Wermutu
5
Połącz olej, oregano, czosnek i dużą szczyptę soli w blenderze i zmiksuj na gładką masę. Wcieraj w cięcia. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 8 godzin i do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Galaretkę z guawy, musztardę, sok z pomarańczy i limonki ubić w misce i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
3 Paluszki Precelkowe
Guajawa
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z Wermutu
7
Przygotuj pudełko do pieczenia zgodnie z instrukcjami producenta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
8
Wieprzowinę obficie posypać solą i pieprzem, a na patelnię włożyć tłuszcz. Gotować przez 1 godzinę, odwrócić, i gotować kolejne 2 godziny. Glazury góry z mieszaniną guava, flip, glazury ponownie, przykryć pudełko i gotować kolejne 30 minut, lub do temperatury wewnętrznej wieprzowiny jest około 195 stopni F. można sprawdzić mięso od czasu do czasu, aby upewnić się, że szkliwo na górze mięsa nie pali się, więc można dodać wystarczającą ilość węgla drzewnego, aby utrzymać pole gorące bez spalania glazury. Całkowity czas gotowania wynosi od 4 do 5 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Guajawa
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
9
Wyjmij wieprzowinę, namiot lekko folią i pozostaw 15 minut. Pociągnij wieprzowinę na kawałki wielkości kęsa i wrzucić Więcej glazury guava.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Guajawa
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
10
Połóż ciepłe tortille na płaskiej powierzchni. Posmaruj każdy majonez Chipotle. Wypełnij środek z niektórych wieprzowiny, niektóre z kwaśnej pomarańczy, czerwonej kapusty i jicama Slaw i top każdy z niektórych liści kolendry. Złóż i jedz.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendra
5 Solonych Krakersów, Pokruszonych
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Jicama
3 Paluszki Precelkowe
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
11
Ubić razem majonez, puree chipotles en adobo i sok z limonki na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
12
W dużej misce wymieszać sok pomarańczowy, sok z limonki, miód i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z Wermutu
13
Dodać jicama, cebula, kapusta, marchew i kolendra i doprawić solą i pieprzem. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę przed podaniem, aby umożliwić smaki do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm