Kubańskie Proso Inspirowane

Kubańskie Proso Inspirowane
Kubańskie proso inspirowane może być tylko przystawką, której szukasz. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 126 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Jeśli masz marchew, sól i mielony pieprz, czosnek i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to African-Inspired Peanutty Millet, Czarna Fasola Inspirowana Kubą, oraz Millet Methi Pulao-Foxtail Millet Pulav z liśćmi kozieradki-proso indyjskie s.

Instrukcje

1
Zmiksuj marchew i czosnek w robocie kuchennym, aż drobno posiekasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Rozgrzać oliwę z oliwek w garnku na średnim ogniu; gotować i mieszać mieszaninę marchwi, cebula, i zielona papryka, aż zmiękną, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodać proso; mieszać aż pachnące i tosty, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsoProso
4
Do mieszanki prosa wlać bulion warzywny; doprawić solą i czarnym pieprzem. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, aż cały bulion zostanie wchłonięty i proso będzie miękkie, około 20 minut. Wymieszać z kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
ProsoProso
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia17
Magazyn