Kubański Kurczak Mojo Z Sałatką Z Mandarynki I Czarnej Fasoli
Kubański kurczak Mojo z sałatką Mandarynkowo - czarną fasolą jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 57 kalorii. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz piersi z kurczaka, paprykę, sałatkę z mandarynką i czarną fasolą i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Z łyżeczką wynik 30%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Kubańska czarna fasola i ryż Mojo hamburgery ze Slaw + czosnek Tostones, Grillowana sałatka jarzynowa z kubańskim Mojo, oraz Grillowane Kubańskie Miseczki Z Kurczakiem Mojo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 7 składników w zip-top worek zamrażarki lub płytkie danie; dodać kurczaka. Przykryć lub zamknąć i odstawić na 20 minut.
Wyjąć kurczaka z marynaty, zastrzegając marynaty. Pokroić kurczaka na sucho papierowymi ręcznikami.
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; patelnia ciepła na średnim ogniu.
Dodać kurczaka, i gotować 4 do 5 minut z każdej strony lub aż gotowe.
Usuń kurczaka z patelni i ogrzać.
Wytrzyj patelnię do czysta.
Dodaj zarezerwowaną marynatę i doprowadzić do wrzenia. Gotować 2 minuty, często mieszając.
Pokrój kurczaka po przekątnej w plastry o grubości 1/2 cala. Łyżka mandarynki-Sałatka z czarnej fasoli w środku 4 talerzy. Ułóż plastry kurczaka wokół sałatki i równomiernie polej kurczaka ciepłą marynatą.
Dekorować, w razie potrzeby.