Kubański Gulasz Wołowy

Kubański Gulasz Wołowy
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Kubański gulasz wołowy może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 261 kalorii. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, ocet winny, kapary, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 75%. Podobne przepisy to Kubańskie Picadillo: mielony gulasz wołowy z pomidorami oliwki i rodzynki, Serdeczny gulasz wołowy-gulasz wołowy można łatwo zrobić w crockpot, oraz Kubański Gulasz Z Czarnej Fasoli.

Instrukcje

1
W dużej patelni saute rozgrzać olej na średnim ogniu. Cebulę i czosnek gotować w oleju, często mieszając, aż będzie przezroczysty. Wymieszać w kostkach mięsa, i gotować, aż rumiane. Wymieszać czerwoną paprykę, liść laurowy, kminek i oregano; gotować przez 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Wymieszaj sherry, sos pomidorowy, ocet, oliwki, rodzynki i kapary.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
3
Wlać tyle wody, że wystarczy przykryć mięso. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i przykryć. Dusić do przetargu widelec, o 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
4
Dodaj więcej wody, jeśli gulasz stanie się zbyt gęsty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
5
Ziemniaki mieszamy do gulaszu. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Gotować, pod przykryciem, aż ziemniaki będą prawie miękkie. Odkryj i gotuj do końca.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia46
Magazyn