Kubańska kukurydza na kolbie
Przepis Kubańska kukurydza na kolbie jest gotowa w około 23 minuty i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ta przystawka ma 253 kalorie, 10g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.41 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka masła, parmezanu, soli morskiej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kukurydza Kubańska, Grillowana kukurydza na kolbie z kubańskim akcentem, oraz Kubańskie kanapki i Kubańskie suwaki.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w płytkim naczyniu.
Grill kukurydza na dużym ogniu (450 do 600), pokryte, obracając często, 8 do 10 minut lub aż zrobić.
Posmaruj kukurydzę roztopionym masłem i zwijaj w mieszance ziołowej.