Kubańska Czarna Fasola I

Kubańska Czarna Fasola I
Kubańska czarna fasola I jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje 62 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 139 kalorii, 8G białka, oraz 1g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 83 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka cebuli, papryka chile, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 godzin i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Czarna Fasola Kubańska, Czarna Fasola Kubańska, oraz Czarna Fasola Kubańska dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce moczyć fasolę w wodzie na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Fasolę opłukać i przełożyć do dużego garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Dodaj cebulę, papryka, liście laurowe, papryka, kminek, oregano i papryka chile, wraz z wodą na pokrycie. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
PaprykaPapryka
Liście LauroweLiście Laurowe
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
PaprykaPapryka
KminekKminek
CebulaCebula
WodaWoda
4
Przetestuj fasolę na kruchość, a gdy będzie miękka, dodaj czosnek i ocet balsamiczny. Sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet BalsamicznyOcet Balsamiczny
Sól I PieprzSól I Pieprz
CzosnekCzosnek
FasolaFasola
TrudnośćEkspert
Gotowe W13 hrs, 50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia50
Magazyn