Kubańska Czarna Fasola I
Kubańska czarna fasola I jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje 62 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 139 kalorii, 8G białka, oraz 1g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 83 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka cebuli, papryka chile, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 godzin i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Czarna Fasola Kubańska, Czarna Fasola Kubańska, oraz Czarna Fasola Kubańska dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce moczyć fasolę w wodzie na noc.
Fasolę opłukać i przełożyć do dużego garnka.
Dodaj cebulę, papryka, liście laurowe, papryka, kminek, oregano i papryka chile, wraz z wodą na pokrycie. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 1 1/2 godziny.
Przetestuj fasolę na kruchość, a gdy będzie miękka, dodaj czosnek i ocet balsamiczny. Sól i pieprz do smaku.