Książka: zupa z Czarnej Fasoli Ricka Baylessa

Książka: zupa z Czarnej Fasoli Ricka Baylessa
Ugotuj książkę: zupa z Czarnej Fasoli Ricka Baylessa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 384 kalorie, 24g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Jeśli masz krewetki, woda, chorizo, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 114 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rick Bayless ' s Red Chile Seafood Soup, Dip Queso z tequilą Rick Bayless, oraz Horchata (adaptacja: Rick Bayless) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku umieścić fasolę i przykryć 6 szklankami wody. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie wyłączyć ogień i pozostawić fasolę na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Drenaż.
3
Wrzucić fasolę do garnka i przykryć pozostałymi 6 szklankami wody. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do niskiej, mieszać w chorizo, koper włoski, cebula, i chipotle chiles w adobo, częściowo przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż fasola będzie miękka, o 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipotle Z Puszki Chiles W AdoboChipotle Z Puszki Chiles W Adobo
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Przełóż zupę do blendera, w razie potrzeby partiami i zmiksuj, aż utworzy gładki puree. Powrót zupę do garnka, dodać sól i pieprz, wymieszać, i ciepła na średnim ogniu do gorąca, następnie dodać krewetki i gotować, aż będą pomarańczowo-czerwone, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
8 Do 9 Papryczek Poblano, Upieczonych, Obranych I Posiekanych8 Do 9 Papryczek Poblano, Upieczonych, Obranych I Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Podawać zupę w poszczególnych miseczkach ozdobione tostadas i pokruszony ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KruszySer Kruszy
TostadasTostadas
8 Do 9 Papryczek Poblano, Upieczonych, Obranych I Posiekanych8 Do 9 Papryczek Poblano, Upieczonych, Obranych I Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn