Książka: zupa z Czarnej Fasoli Ricka Baylessa
Ugotuj książkę: zupa z Czarnej Fasoli Ricka Baylessa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 384 kalorie, 24g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Jeśli masz krewetki, woda, chorizo, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 114 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rick Bayless ' s Red Chile Seafood Soup, Dip Queso z tequilą Rick Bayless, oraz Horchata (adaptacja: Rick Bayless) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku umieścić fasolę i przykryć 6 szklankami wody. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie wyłączyć ogień i pozostawić fasolę na 1 godzinę.
Wrzucić fasolę do garnka i przykryć pozostałymi 6 szklankami wody. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do niskiej, mieszać w chorizo, koper włoski, cebula, i chipotle chiles w adobo, częściowo przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż fasola będzie miękka, o 2 godziny.
Przełóż zupę do blendera, w razie potrzeby partiami i zmiksuj, aż utworzy gładki puree. Powrót zupę do garnka, dodać sól i pieprz, wymieszać, i ciepła na średnim ogniu do gorąca, następnie dodać krewetki i gotować, aż będą pomarańczowo-czerwone, 3 do 4 protokół.
Podawać zupę w poszczególnych miseczkach ozdobione tostadas i pokruszony ser.