Książka kucharska Momofuku gulasz Kimchi z ciastkami ryżowymi

Przepis w książce kucharskiej Momofuku gulasz Kimchi z ciastkami ryżowymi jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników koreańskiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 111 kalorii, 6G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 152 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Wiele osób naprawdę lubi tę zupę. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz wołowinę z bulionu mięsnego, czas, karton regularne tofu, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czerwone małże Curry z puree z Kimchi z " książki kucharskiej Kimchi, Podpis teściowej Kimchi z " książki kucharskiej Kimchi, oraz Placki ryżowe z Kimchi, bekonem i szpinakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić wywar do wrzenia w garnku.
Dodaj kimchi i gotuj na wolnym ogniu przez 5 do 6 protokół.
Dodać mięso, tofu, lub jajka do bulionu i gotować, aż mięso lub tofu jest rozgrzana przez, lub aż jajka mają delikatnie zakończone kłusownictwo.
Dodaj mirin. Posmakuj zupę i dostosuj w razie potrzeby, dodając więcej mirinu w razie potrzeby. Po osiągnięciu odpowiedniej równowagi, dodać placki ryżowe do garnka.
Po rozgrzaniu ciasta ryżowego (około 30 do 60 sekund), zupę porcję do miski. Top każdej misce z szalotki i podawać natychmiast, z ryżem na boku.