Książka kucharska Momofuku gulasz Kimchi z ciastkami ryżowymi

Książka kucharska Momofuku gulasz Kimchi z ciastkami ryżowymi
Przepis w książce kucharskiej Momofuku gulasz Kimchi z ciastkami ryżowymi jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników koreańskiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 111 kalorii, 6G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 152 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Wiele osób naprawdę lubi tę zupę. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz wołowinę z bulionu mięsnego, czas, karton regularne tofu, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czerwone małże Curry z puree z Kimchi z " książki kucharskiej Kimchi, Podpis teściowej Kimchi z " książki kucharskiej Kimchi, oraz Placki ryżowe z Kimchi, bekonem i szpinakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić wywar do wrzenia w garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodaj kimchi i gotuj na wolnym ogniu przez 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KimchiKimchi
3
Dodać mięso, tofu, lub jajka do bulionu i gotować, aż mięso lub tofu jest rozgrzana przez, lub aż jajka mają delikatnie zakończone kłusownictwo.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
4
Dodaj mirin. Posmakuj zupę i dostosuj w razie potrzeby, dodając więcej mirinu w razie potrzeby. Po osiągnięciu odpowiedniej równowagi, dodać placki ryżowe do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Azjatyckiej Pasty Z Czerwonej Fasoli1 Szklanka Azjatyckiej Pasty Z Czerwonej Fasoli
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Po rozgrzaniu ciasta ryżowego (około 30 do 60 sekund), zupę porcję do miski. Top każdej misce z szalotki i podawać natychmiast, z ryżem na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Azjatyckiej Pasty Z Czerwonej Fasoli1 Szklanka Azjatyckiej Pasty Z Czerwonej Fasoli
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Esej Chenin Blanc mieszanka z 4.7 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczu. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Esej Chenin Blanc Blend
Esej Chenin Blanc Blend
Stare, krzewiaste wino chenin blanc zostało użyte jako kotwica tego wina i nadaje mu intensywną owocowość i orzeźwiającą kwasowość. Viognier dodaje kwiatowe i pikantne nuty i miękkie, atrakcyjne bogactwo podniebienia. Doskonały do grillowanych owoców morza i kurczaka.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia2
Magazyn