Książka Do Pieczenia Sweet Melissa: Tosty Migdałowo-Cytrynowe
The Sweet Melissa Baking Book: tosty migdałowo-cytrynowe batony mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 355 kalorii. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać masło, sól, jajka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Książka Do Pieczenia Sweet Melissa: ciasto wiśniowe z pistacjową kruszonką, Ugotuj książkę: batony cytrynowe, oraz Tosty Migdałowo-Cappuccino-Batoniki Owsiane dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce robota kuchennego wyposażonego w metalowe ostrze, mąkę, cukier, migdały i sól połączyć.
Dodać zimne masło w kawałkach i pulsować, aż ciasto jest razem w piłkę.
Obróć ciasto na przygotowaną patelnię i naciśnij równomiernie na dno i 1 1/4 cala po bokach. (Skorupa ta, po upieczeniu, musi działać jako wkładka, w którą można wlać płynne nadzienie cytrynowe. Więc pamiętaj, aby zrobić dobrą robotę naciskając ciasto na boki-bez pęknięć!) Ciasto przykryć kawałkiem pergaminu lub folią aluminiową i wypełnić ciężarami ciasta (jako ciężary ciasta można również użyć suszonej fasoli lub niegotowanego ryżu).
Piec przez 25 do 30 minut, lub do lekko złoty. Ostrożnie wyjąć masę ciasta i wkładkę i piec przez dodatkowe 10 do 15 minut, lub aż cała skórka będzie złoty.
Wyjąć do stojaka z drutu w celu ostygnięcia.
W średniej misce, ubić razem jajka i cukier, aż będą gładkie.
Dodać ekstrakt migdałowy i mąkę, i ubijać, aż będzie gładka.
Dodać sok z cytryny i ubić do połączenia.
Wlać nadzienie cytrynowe do przygotowanej Skórki. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 325ºF.
Piec przez 30 minut, lub do momentu, gdy nadzienie będzie twarde i lekko złociste.
Wyjąć do stojaka z drutu w celu ostygnięcia.