Książka Do Pieczenia Sweet Melissa: ciasto wiśniowe z pistacjową kruszonką

Książka Do Pieczenia Sweet Melissa: ciasto wiśniowe z pistacjową kruszonką
Książka Do Pieczenia Sweet Melissa: ciasto wiśniowe z kruszonką pistacjową może być właśnie deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 235 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 21 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka owsa, wiśni, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Książka Do Pieczenia Sweet Melissa: Tosty Migdałowo-Cytrynowe, Kruszonka z wiśni słodko-kwaśnej i kaszy gryczanej, oraz Pistacjowo-Wiśniowa Kruszonka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować ciasto crust
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
2
Rozwałkować ciasto ciasto na okrągłe 14 cali szerokości i 1/4 cala grubości. Delikatnie Dopasuj do 10-calowego talerza ciasta. Wchodzisz na krawędzie pod i zaciskane. Przechowywać w lodówce do firmy, o 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
1
W średniej misce połączyć mąkę uniwersalną, mąkę owsianą, cukier, cynamon, sól i pistacje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
Mąka OwsianaMąka Owsiana
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wymieszać z roztopionym masłem i delikatnie wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
3
Umieść stojak w dolnej trzeciej części piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 350ºF. Wyłożyć arkusz ciastek papierem pergaminowym lub folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Aby nadzienie wiśniowe
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
5
w małej misce, ubij razem cukier, skrobia kukurydziana i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
W średniej misce, umieścić wiśnie i posypać mieszaninę mąki na wierzchu; wymieszać delikatnie połączyć. (Jeśli używasz świeżych wiśni, naturalna słodycz może się różnić. Smak mieszaniny, aby zobaczyć, czy potrzebujesz więcej cukru niż jest wymagane.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Wsypać wiśnie do nieobrobionej skorupki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Unbaked Pie CrustUnbaked Pie Crust
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
8
Na wierzch wiśni posypać równomiernie kruszonką pistacjową.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
9
Umieść talerz ciasta na przygotowanym arkuszu ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
10
Piec około 1 godziny i 10 minut, lub aż soki są bulgotanie i grube.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
11
Przed podaniem wyjąć do stelaża w celu ostygnięcia do temperatury pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn