Krążki Cebulowe W Stylu Południowym
Krążki cebulowe w stylu południowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 97 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 418 kalorii. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 151 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka świeżo mielonego pieprzu, soli, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest solidne. Spróbuj Dairy Queen Onion Rings-codziennie świeżo robione krążki cebulowe, Bezglutenowa zapiekanka z zielonej fasoli i grzybów z Panko-Style Smażone krążki cebuli, oraz Francuska Zupa Cebulowa W Stylu Południowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyłożyć 2 blachy do pieczenia woskowanym papierem; odstawić. Wyłożyć 2 dodatkowe blachy do pieczenia lub 1 tacę z ręcznikami papierowymi; odstawić.
Umieść 1 1/2 szklanki mąki w płytkiej misce.
Wlać mleko do drugiej płytkiej miski. W trzeciej misce, wymieszać mąkę kukurydzianą, 2 szklanki mąki, cukier, sól, papryka, pieprz cayenne, tymianek, i pieprz czarny.
Krążki cebuli zanurz najpierw w zwykłej mące, następnie w mleku, a na końcu w mieszance mąki kukurydzianej.
Wyłożyć panierowane pierścienie na wyłożone papierem woskowym arkusze do pieczenia.
Rozgrzać olej w dużej ciężkiej patelni na średnim ogniu lub frytkownicy do 365 stopni F (185 stopni C).
Smaż krążki cebuli kilka na raz w gorącym oleju, więc nie są zatłoczone, aż złoty kolor.
Odcedzić na papierowych ręcznikach wyłożonych blach do pieczenia i podawać natychmiast.