Krążki cebulowe smażone w głębokim tłuszczu

Krążki cebulowe smażone w głębokim tłuszczu
Low Carb Smażone krążki cebuli może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 188 kalorii, 9g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz przyprawy do drobiu, jajka, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 6 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Krążki Cebulowe Smażone W Głębokim Tłuszczu, Krążki Cebulowe Low Carb, oraz Niskowęglowodanowy kalafior smażony ryż dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść ciężki garnek na średnim ogniu z co najmniej centymetrem oleju roślinnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Podgrzej olej do 350 stopni F; ważne jest, aby monitorować i utrzymywać temperaturę, lub panierowanie mąki sojowej, a olej się spali. (Przenośne frytkownice w domu świetnie się do tego nadają.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka SojowaMąka Sojowa
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
3
W średniej misce wymieszaj jajka i śmietanę, aby umyć jajko. W osobnej większej misce wymieszać składniki panierki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Cebulę obrać i pokroić w grube plasterki i ostrożnie oddzielić pierścienie. Następnie zanurzyć poszczególne krążki cebuli w panierce, następnie umyć jajkiem, a następnie z powrotem w panierce ponownie, upewniając się, aby dobrze płaszcz. Pat off nadmiar panierki i ostrożnie umieścić na gorącym oleju, partiami w razie potrzeby, i smażyć, aż złoty kolor i chrupiące, tylko 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
(Keebler)(Keebler)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
5
Zdjąć i osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
6
Podawać natychmiast
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn