Krążki cebulowe smażone w głębokim tłuszczu
Low Carb Smażone krążki cebuli może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 188 kalorii, 9g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz przyprawy do drobiu, jajka, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 6 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Krążki Cebulowe Smażone W Głębokim Tłuszczu, Krążki Cebulowe Low Carb, oraz Niskowęglowodanowy kalafior smażony ryż dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ciężki garnek na średnim ogniu z co najmniej centymetrem oleju roślinnego.
Podgrzej olej do 350 stopni F; ważne jest, aby monitorować i utrzymywać temperaturę, lub panierowanie mąki sojowej, a olej się spali. (Przenośne frytkownice w domu świetnie się do tego nadają.)
W średniej misce wymieszaj jajka i śmietanę, aby umyć jajko. W osobnej większej misce wymieszać składniki panierki.
Cebulę obrać i pokroić w grube plasterki i ostrożnie oddzielić pierścienie. Następnie zanurzyć poszczególne krążki cebuli w panierce, następnie umyć jajkiem, a następnie z powrotem w panierce ponownie, upewniając się, aby dobrze płaszcz. Pat off nadmiar panierki i ostrożnie umieścić na gorącym oleju, partiami w razie potrzeby, i smażyć, aż złoty kolor i chrupiące, tylko 1 do 2 minut.
Zdjąć i osuszyć na ręcznikach papierowych.