Krążki cebulowe "smażone" po piwie
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d 'oeuvre, więc dać piwo-bittered" Smażone " krążki cebuli spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 213 kalorii, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 26 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka maślanki, oliwy z oliwek, białka jaja i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Krążki Cebulowe Po Piwie, Krążki z dorsza i cebuli w cieście piwnym, oraz Krążki Cebulowe Po Piwie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić cebulę w plastry o grubości 1/4 cala i oddzielić na pierścienie. Wybierz największe 12 pierścieni, rezerwując Pozostałe plastry cebuli do innego użycia.
Ubij razem maślankę, piwo i białko jaja w małej misce, aż do wymieszania.
Zagłębić krążki cebuli w mące; zanurzyć w mieszaninie maślanki, dobrze pokryć. Pogłębiać ponownie w mące i umieścić na blasze do pieczenia.
Ciepła 2 tsp. olej w 10-calowej patelni na średnim ogniu. Tilt pan płaszcz dno patelni.
Dodaj 4 krążki cebuli na patelni, i gotować 1 minutę z każdej strony lub na złoty kolor. Wytrzyj patelnię do czysta. Powtórz procedurę dwa razy z pozostałymi krążkami cebuli i olejem.
Usmażone krążki cebuli umieścić na wyłożonej folią aluminiową blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 400 przez 3 minuty. Włączyć krążki cebuli, i piec 3 więcej minut.
Wyjąć z piekarnika i posypać solą.