Krówki Solone Karmelowe
Krówki solone karmelowe to bezglutenowe deser. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 132 kalorie. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka dodatkowych półsłodkich chipsów czekoladowych, kakao do pieczenia, półsłodkich chipsów czekoladowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Murzynki Solone Karmelowe, Fudgy solone karmelowe Brownies # chocolateparty, oraz Solony Karmelowy Precel-Toped Fudgy Brownies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 204°. Spray 24 mini kubki muffin (1 5/8 x 7/8-inch) z gotowania sprayu.
Aby zmierzyć mieszankę Bisquick, lekko łyżką do miarki; wyrównać. W średniej misce wymieszać mieszankę Bisquick, cukier i kakao, aż do całkowitego wymieszania i grudki znikną.
Dodaj mleko i masło; mieszaj tylko do momentu zwilżenia suchych składników. Wymieszać z czekoladą.
Łyżka do pomiaru poziomu skąpych łyżek stołowych (lub użyj # 70 miarki do ciastek) do kubków muffin.
Piec 5 do 7 minut lub do góry wiosna z powrotem, gdy lekko dotknięte i wykałaczka wychodzi głównie czyste. Fajne 5 minut. Delikatnie poluzować boki i wyjąć z miseczek. Całkowicie fajne.
Aby złożyć, łyżka 2 łyżki ubitej polewy w dnie 3 x 2-calowy szkło strzał szkło*. Top z 1 łyżeczką karmelu polewa, 1 shortcake, 1 łyżka bitej polewy i 1 więcej shortcake.
Skropić wierzch ciastka z 1/2 łyżeczki karmelu.
Udekorować wiórkami; posypać lekko solą. Powtórzyć z pozostałymi składnikami.