Krówka Klonowa Imbirowa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać Klon imbir krówki spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 111 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24 i kosztuje 14 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać masło, cukier, orzechy włoskie, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Marvelous Maple Fudge, Krówka Klonowo-Orzechowa, oraz Krówka Klonowo-Orzechowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia a 9-in. x 5-po. patelnię bochenek z folią i nasmarować folią 1 łyżeczką masła; odstawić. Boki małego ciężkiego rondla posmarować 1 łyżeczką masła; dodać cukier, śmietanę, syrop kukurydziany i imbir. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Zmniejszyć ogień; gotować, aż termometr cukierki czyta 238° (Soft-ball etapie), mieszając od czasu do czasu.
Dodać aromat klonowy i pozostałe masło (nie mieszać). Schłodzić do 110° bez mieszania, około 1 godziny. Z przenośnym mikserem ubijaj na małej prędkości przez 1-2 minuty lub do momentu, gdy krówka zacznie gęstnieć. Czystą suchą drewnianą łyżką mieszaj orzechy włoskie, aż krówka zacznie tracić połysk, około 5 minut.
Rozprowadzić na przygotowanej patelni. Przechowywać w lodówce do firmy, o 30 minut. Używając folii, wyciągnij krówkę z patelni. Wyrzucić folię; pokroić krówkę w 1-in. kwadraty. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce.