Czekolada Krówka-Malina Crisp może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 261 kalorii. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. Jeśli masz nadzienie malinowe, półsłodkie chipsy czekoladowe, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 59 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 33%. Spróbuj Krówka Czekoladowo-Malinowa Chrupka, Krówka Malinowa Ciemna Czekolada, oraz Krówka Z Białej Czekolady Malinowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do temperatury 177°. w szklanym naczyniu do pieczenia o średnicy 8 cali (2-ćwiartka) delikatnie wymieszać nadzienie z ciasta i maliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Maliny I Dekoracyjne Posypki (opcjonalnie)
Z 50 Kaloriami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W średniej misce wymieszaj brązowy cukier, mąkę, owies i kakao.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ramię
Papier Ryżowy
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Filiżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Pokrój w maśle, używając blendera do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez składniki w przeciwnych kierunkach), aż mieszanina wygląda jak gruba okruchy. Wymieszać z czekoladą.