Krówka Czekoladowa Z Kwaśną Śmietaną
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj krówki czekoladowej. Ten przepis służy 4. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 743 kalorie, 5G białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Jeśli masz vanillan ekstrakt, syrop kukurydziany, orzechy włoskie, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 23%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Ciasto Krówkowe Wiśniowe, Ciasto Krówkowe Z Kwaśną Śmietaną, oraz Śmietana Krówka Orzechowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło 8 calowe kwadratowe naczynie do pieczenia, i odstawić. W ciężkim rondlu połącz cukier, śmietanę, syrop kukurydziany i masło. Doprowadzić do wrzenia; przykryć i gotować jedną minutę. Mieszać aż do dobrze wymieszane.
Zdjąć pokrywkę i bez mieszania podgrzać do temperatury od 234 do 240 stopni F (112 do 116 stopni C), lub aż niewielka ilość syropu upuszczona do zimnej wody tworzy miękką kulkę, która spłaszcza się po wyjęciu z wody i umieszczeniu na płaskiej powierzchni.
Zdjąć z ognia i dodać czekoladę i wanilię. Nie mieszać. Ustaw patelnię na stojaku z drutu, aż mieszanina ostygnie do około 175 stopni F (80 stopni C). Powinno to zająć około 15 minut.
Ubijaj krówkę drewnianą łyżką, aż zgęstnieje i straci połysk. Wymieszać z orzechami włoskimi i wlać do naczynia z masłem.
Rozprowadzić równomiernie, a następnie odstawić do ostygnięcia.