Królik gotowany jak toskańska Świnia: Coniglio in Porchetta

Królik gotowany jak toskańska Świnia: Coniglio in Porchetta
Królik gotowany jak toskańska Świnia: Coniglio w Porchettan jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 6 porcjami. Na 5,74 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 75g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 664 kalorie. Mieszanka oliwy z oliwek, grubej soli, tłuszczu z powrotem, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest dobre. Spróbuj Królik w stylu Ischia: Coniglio All ' Ischitana, Włoski Królik pieczony (Coniglio al Forno), oraz Salsiccia di Coniglio al Aceto (Kiełbasa z królika z octem) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Doprawić wnętrze i na zewnątrz królika pieprzem i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Cały KrólikCały Królik
3
W 12 do 14-calowy saute Pan ciepła 4 łyżki lardo aż do palenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać koper włoski i czosnek i gotować na średnim ogniu, aż zmiękną i jasnobrązowy, o 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
5
Dodać kiełbasę i gotować, aż tylko gotowane, o 6 do 8 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
6
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
7
Wypchaj jamę królika koprem włoskim, czosnkiem i pozostałym lardo, pokrojonym w 1/8 cala kostkę. Kratownica królika, aby zamknąć otwory i umieścić w zapiekance. Podlewamy winem i sokiem z cytryny, posypujemy grubą solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Cały KrólikCały Królik
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
8
Gotować w piekarniku przez 1 godzinę, obracając raz po 30 minutach gotowania, a od czasu do czasu fastrygując sokami z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Wyjąć z piekarnika, odstawić na 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Podawać w 1/2-calowych plastrach z sokami z patelni emulgowanymi oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie PlasterkiDuża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia33
Magazyn