Królik duszony z bób

Królik duszony z bób
Duszony królik z bób może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 5,47 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 1115 kalorii, 97g białka, oraz 36 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, mąkę, marchew i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest solidne. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Duszony Królik, Królik duszony w Stout, oraz Królik marynowany i duszony.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym naczyniu żaroodpornym. Brąz królika partiami, a następnie przenieść na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KrólikCały Królik
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
2
Dodać boczek i smażyć na chrupiące. Zmniejsz ogień do niskiego, wrzuć warzywa i pot przez 15 minut, aż będzie miękki, ale nie brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
3
Dodać mąkę i gotować przez kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
4
Ponownie zwiększyć ogień, wlać piwo i gotować na twardo, skrobając podstawę naczynia, aż dobrze się zmniejszy. Powrót królika do naczynia z ziołami, bulionem i przyprawami. Przykryć i bardzo delikatnie gotować na wolnym ogniu przez 2 godziny lub aż królik będzie naprawdę miękki i sos zgęstnieje. W razie potrzeby uzupełnij wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Cały KrólikCały Królik
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
AleAle
5
Bób mieszamy przez gulasz 5 min przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola FavaFasola Fava
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych

Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec są doskonałym wyborem na gulasz. Pełne czerwone wina, takie jak malbec i cabernet sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Można spróbować Okrągłego stawu Kith i Kin Cabernet Sauvignon (Magnum). Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 90 dolarów za butelkę.
Okrągły staw Kith i Kin Cabernet Sauvignon (Magnum)
Okrągły staw Kith i Kin Cabernet Sauvignon (Magnum)
Zachęcający i przystępny bukiet przygotowuje podniebienie aromatami wiśni, czerwonych jagód posypanych kakao i subtelnymi nutami przypraw. Napędzane czerwonymi owocami, elastyczne wejście dokucza jasnymi nutami świeżej wiśni i lukrecji, natychmiast prowadząc do ciemniejszych, mięsistych nut. Ten pełnowartościowy Cabernet pokazuje piękną równowagę owoców, kwasu, przypraw i taniny. Ziemiste nuty leśnej podłogi, ciemnej czekolady i szałwii pozostaną pełne, a jednocześnie niezwykle miękkie wykończenie.Mieszanka: 85% Cabernet Sauvignon, 10% Petit Verdot, 3% Malbec, 2% Petite Sirah
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Magazyn