Królik duszony w Stout
Królik duszony w Stout może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 2523 kalorii, 327g białka, oraz 68 g tłuszczu. Na 23,45 zł / porcja, ten przepis okładki 54% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cebuli, skrobi kukurydzianej, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać boczek, można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Duszony Królik, Królik marynowany i duszony, oraz Duszony królik i ciastka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować w 4-quart holenderski piekarnik na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż chrupiące.
Wyjąć boczek łyżką szczelinową, rezerwując tłuszcz w holenderskim piekarniku i osuszyć na papierowych ręcznikach.
Wymieszać mąkę, sól, pieprz i paprykę. Ułóż kawałki królika mieszaniną mąki.
Podgrzać tłuszcz boczku na średnim ogniu. Królika gotować w tłuszczu boczku około 15 minut lub aż zbrązowieje ze wszystkich stron.
Wymieszać z grzybami, cebulą, tymiankiem i liściem laurowym.
Polać królikiem i warzywami. Crumble reserved boczek na mieszaninie.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i gotować na wolnym ogniu około 1 godziny lub aż najgrubsze kawałki królika będą miękkie.
Wyjmij królika i warzywa na ciepły talerz; utrzymuj ciepło.
Podgrzać mieszaninę do wrzenia.
Wymieszaj skrobię kukurydzianą i wodę; wymieszaj z grubą mieszanką. Zagotować i wymieszać 1 minutę.
Polać królika sosem i warzywami.
Posypać natką pietruszki.