Królik duszony w Stout może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 2523 kalorii, 327g białka, oraz 68 g tłuszczu. Na 23,45 zł / porcja, ten przepis okładki 54% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cebuli, skrobi kukurydzianej, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać boczek, można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Duszony Królik, Królik marynowany i duszony, oraz Duszony królik i ciastka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Boczek gotować w 4-quart holenderski piekarnik na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Wyjąć boczek łyżką szczelinową, rezerwując tłuszcz w holenderskim piekarniku i osuszyć na papierowych ręcznikach.