Królewska zupa bagienna księżniczki Fiony
Królewska zupa bagienna księżniczki Fiony to bezglutenowe zupa. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 96 kalorii. Ten przepis służy 25. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ser, mieloną wołowinę, chipsy tortilla i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa Bagienna, Sangria Bagienna, oraz Malinowy Placek Bagienny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mięso brązowe w dużym rondlu; odcedzić.
Dodać bulion, salsę i kukurydzę; dobrze wymieszać. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować na wolnym ogniu 5 minut lub aż do ogrzania przez, mieszając od czasu do czasu.
Podawać z rozgniecionymi frytkami i serem.