Królewska zupa bagienna księżniczki Fiony to bezglutenowe zupa. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 96 kalorii. Ten przepis służy 25. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ser, mieloną wołowinę, chipsy tortilla i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa Bagienna, Sangria Bagienna, oraz Malinowy Placek Bagienny dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Mięso brązowe w dużym rondlu; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać bulion, salsę i kukurydzę; dobrze wymieszać. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować na wolnym ogniu 5 minut lub aż do ogrzania przez, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Zęby Przyrodzenia
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona