Kruszonka żurawinowo-jabłkowa może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Ten przepis służy 14 i kosztuje 68 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 297 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka jaj, żurawinę, mielony kardamon i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Kruszonka Żurawinowo-Jabłkowa, Ciasto Z Kruszonką Żurawinowo-Jabłkową, oraz Ciasto Z Kruszonką Żurawinowo-Jabłkową.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Aby przygotować nadzienie, połącz 1 1/2 szklanki cukru granulowanego, soku żurawinowego i świeżych żurawin w średnim rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż żurawina pop, mieszając od czasu do czasu (około 10 minut). Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Sok żurawinowy
żurawina
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Połącz jabłka, 1/4 szklanki cukru granulowanego,1 łyżkę mąki uniwersalnej i 1/4 łyżeczki cynamonu w dużej plastikowej torebce. Pieczęć; wstrząsnąć do herbu.
Umieścić mieszankę żurawinową w naczyniu do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali pokrytym natryskiem do gotowania; równomiernie wymieszać z mieszanką jabłkową.