Kruszonka Żurawinowo-Jabłkowa

Kruszonka Żurawinowo-Jabłkowa
Kruszonka żurawinowo-jabłkowa może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Ten przepis służy 14 i kosztuje 68 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 297 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka jaj, żurawinę, mielony kardamon i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Kruszonka Żurawinowo-Jabłkowa, Ciasto Z Kruszonką Żurawinowo-Jabłkową, oraz Ciasto Z Kruszonką Żurawinowo-Jabłkową.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować nadzienie, połącz 1 1/2 szklanki cukru granulowanego, soku żurawinowego i świeżych żurawin w średnim rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż żurawina pop, mieszając od czasu do czasu (około 10 minut). Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Sok żurawinowySok żurawinowy
żurawinażurawina
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Połącz jabłka, 1/4 szklanki cukru granulowanego,1 łyżkę mąki uniwersalnej i 1/4 łyżeczki cynamonu w dużej plastikowej torebce. Pieczęć; wstrząsnąć do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
CynamonCynamon
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
4
Umieścić mieszankę żurawinową w naczyniu do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali pokrytym natryskiem do gotowania; równomiernie wymieszać z mieszanką jabłkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
żurawinażurawina
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Aby przygotować polewę, umieść owies w robocie kuchennym i pulsuj, aż grubo posiekasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
6
Umieścić owies w dużej misce. Lekko łyżka 3/4 szklanki mąki uniwersalnej i pełnoziarnistej mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Do owsa dodać mąki i 5 kolejnych składników (przez kardamon); wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KardamonKardamon
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
8
Połączyć olej, miód i żółtka, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
MiódMiód
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Dodać do mieszaniny mąki; mieszać tylko do zwilżenia. Wyciśnij garści polewy, aby uformować duże kawałki. Kruszyć nad nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
10
Piec w 375 przez 40 minut lub aż polewa będzie złoty i bąbelkowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia2
Magazyn