Kruszonka Żurawinowa Jabłkowa

Kruszonka Żurawinowa Jabłkowa
Kruszonka z żurawiny jabłkowej może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 516 kalorii. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i zbierz jabłka, cukier, żurawinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Żurawinowo-Jabłkowa Kruszonka, Ciasto Z Kruszonką Żurawinowo-Jabłkową, oraz Kruszonka Żurawinowo-Jabłkowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W smarowanym 8-calowym. kwadratowe naczynie do pieczenia, połączyć jabłka i żurawinę; posypać cukrem. W innej misce, połączyć owies, brązowy cukier, mąkę i masło; posypać mieszaniną żurawiny. Top z orzechów pekan w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
żurawinażurawina
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Piec, Odkryte, w 350° przez 55-60 minut lub do rumiane i bąbelki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn