Kruszonka z żurawiny jabłkowej może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 516 kalorii. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i zbierz jabłka, cukier, żurawinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Żurawinowo-Jabłkowa Kruszonka, Ciasto Z Kruszonką Żurawinowo-Jabłkową, oraz Kruszonka Żurawinowo-Jabłkowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W smarowanym 8-calowym. kwadratowe naczynie do pieczenia, połączyć jabłka i żurawinę; posypać cukrem. W innej misce, połączyć owies, brązowy cukier, mąkę i masło; posypać mieszaniną żurawiny. Top z orzechów pekan w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
żurawina
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Masło
Orzeszki Pekan
Mąka Uniwersalna
Cukier
Owies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Cukierki Peachie-o
2
Piec, Odkryte, w 350° przez 55-60 minut lub do rumiane i bąbelki.