Kruszonka Z Trzech Jabłek
Trzy-jabłkowa kruszonka wymaga ok. 1 godzina od początku do końca. Ten deser ma 510 kalorii, 5G białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.1 za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 6 fanów. Mieszanka jabłek, brązowy cukier, zmielony cynamon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Szarlotka Z Kruszonką, Apple Crumble, oraz Apple Crumble dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Włożyć jabłka i tylko 1/2 cukru (3 łyżki stołowe) do rondla i gotować na średnim ogniu przez około 10 minut lub aż jabłka zaczną mięknąć.
Połącz pozostałe 3 łyżki cukru, mąki, cynamonu i masła w misce. Zmiksuj opuszkami palców, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy. Odstawić.
Jabłka zalać sokiem z cytryny i łyżką do głębokiego naczynia do pieczenia. Top z kruszonką wymieszać i posypać brązowym cukrem, i piec do końca, o 30 protokół. Aby zminimalizować czyszczenie piekarnika, możesz umieścić folię pod naczyniem do pieczenia, aby złapać wszelkie wycieki. Owoce będą bąbelki i będzie bardzo gorąco, więc zachować szczególną ostrożność w usuwaniu z piekarnika.
Podawać gałki z lodami waniliowymi.