Kruszonka Z Jabłek Południowych
Przepis Southern Apple Crumble może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w około 1 godzina i 20 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 502 kalorie. Ten przepis służy 9 i kosztuje 81 centów za porcję. Świetnie sprawdza się jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka jabłek, cukier granulowany, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Southern Peach Crumble, Apple Crumble, oraz Apple Crumble dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 149°. spray dno i boki 8-calowy kwadrat (2-quart) szklane naczynie do pieczenia z gotowania sprayu. W dużej misce, wrzucić składniki napełniania.
Rozprowadzić mieszaninę w naczyniu do pieczenia.
W tej samej dużej misce, wymieszać cookie mix i stopionego masła, aż kruchy.
Wyjąć z piekarnika; posypać orzechami pekan.
Piec 15 do 20 minut dłużej lub aż polewa jest złoty kolor.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Kuźnia Piwnice Classique Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Kuźnia Piwnic Classique Riesling]()
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.