Kruszonka Migdałowa Żurawinowa

Kruszonka Migdałowa Żurawinowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj kruszonki z żurawiny migdałowej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 944 kalorie. Ten przepis służy 8. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz skórkę z cytryny, mąkę, kurkumę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Cherry Almond Crumble, Cherry Almond Crumble, oraz Gruszka i migdałowa kruszonka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: jedno 9-calowe naczynie do pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
1
Rozgrzać masło w średnim saute patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać gruszki i saute, aż lekko miękkie i soczyste, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
3
Dodać 1/2 szklanki cukru i goździki. Wrzucić i wyjąć z ognia do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
4
Resztę 1 szklanki cukru wymieszać z sokiem z cytryny, syropem i skórką pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
5
Dodać żurawinę i wrzucić do herbu owoców.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
6
Podgrzać średni saute patelni i dodać mieszaninę żurawiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Saute szybko, 3 do 5 minut.
8
Mieszankę gruszki i żurawiny połączyć w misce i odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Zrobić polewę: w średniej misce połączyć mąkę, cukier, cynamon, imbir i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Wymieszać do wymieszania. Pracę masło w palcami, aż mieszanina jest gruba i nieco wilgotne. Masło nie powinno być w pełni zintegrowane, ale nie powinno być żadnych dużych kawałków. W ostatniej chwili delikatnie zmiksuj migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
11
Zebrać kruszonkę: ułóż owoce w naczyniu do pieczenia i rozłóż polewę równomiernie na owocach.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
12
Umieść naczynie na środku piekarnika i piecz przez 30 do 35 minut. Owoce powinny być delikatne i ustępować po przekłuciu końcówką noża. Pozostawić do ostygnięcia przed podaniem. Na kruszonce zetrzyj trochę skórki z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
13
Podawać z gałkami lodów waniliowych z dodatkiem pomarańczy
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Batoniki Czekoladowe Toffi (1,4 Uncji Każdy), Pokruszone I Podzielone4 Batoniki Czekoladowe Toffi (1,4 Uncji Każdy), Pokruszone I Podzielone
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
14
Dekoruj w razie potrzeby.
15
Doprowadzić 2 małe garnki wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
16
Za pomocą małego noża obierz jeden pojedynczy kawałek skóry z okolic "równika" (środka) każdej pomarańczy. Przyciąć każdy gruby rdzeń od wewnątrz każdej skórki, uważając, że pozostają w jednym kawałku.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
17
Wrzuć skórki do pierwszego garnka i gotuj przez 1 minutę. Odcedzić i wrzucić do drugiego garnka. Gotować przez 1 minutę, przecedzić i odstawić na bok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
18
W trzecim małym garnku zagotuj cukier, 2 szklanki wody i kurkumę. Zanurz pomarańczowe skórki i gotuj na dużym ogniu, aż płyn się zagotuje. Zmniejszyć do dusić i gotować, aż skórki są miękkie, 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KurkumaKurkuma
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
19
Skórki wyjąć na blachę do pieczenia i pozostawić do ostygnięcia na płasko.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn