Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj kruszonki z żurawiny migdałowej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 944 kalorie. Ten przepis służy 8. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz skórkę z cytryny, mąkę, kurkumę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Cherry Almond Crumble, Cherry Almond Crumble, oraz Gruszka i migdałowa kruszonka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wyposażenie specjalne: jedno 9-calowe naczynie do pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
1
Rozgrzać masło w średnim saute patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodać gruszki i saute, aż lekko miękkie i soczyste, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W Syropie
3
Dodać 1/2 szklanki cukru i goździki. Wrzucić i wyjąć z ognia do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
4
Resztę 1 szklanki cukru wymieszać z sokiem z cytryny, syropem i skórką pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
5
Dodać żurawinę i wrzucić do herbu owoców.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
6
Podgrzać średni saute patelni i dodać mieszaninę żurawiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
7
Saute szybko, 3 do 5 minut.
8
Mieszankę gruszki i żurawiny połączyć w misce i odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Połówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Zrobić polewę: w średniej misce połączyć mąkę, cukier, cynamon, imbir i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Wymieszać do wymieszania. Pracę masło w palcami, aż mieszanina jest gruba i nieco wilgotne. Masło nie powinno być w pełni zintegrowane, ale nie powinno być żadnych dużych kawałków. W ostatniej chwili delikatnie zmiksuj migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
11
Zebrać kruszonkę: ułóż owoce w naczyniu do pieczenia i rozłóż polewę równomiernie na owocach.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
12
Umieść naczynie na środku piekarnika i piecz przez 30 do 35 minut. Owoce powinny być delikatne i ustępować po przekłuciu końcówką noża. Pozostawić do ostygnięcia przed podaniem. Na kruszonce zetrzyj trochę skórki z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1 żółty Owocowy Roll-up
13
Podawać z gałkami lodów waniliowych z dodatkiem pomarańczy
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Batoniki Czekoladowe Toffi (1,4 Uncji Każdy), Pokruszone I Podzielone
3 Paluszki Precelkowe
14
Dekoruj w razie potrzeby.
15
Doprowadzić 2 małe garnki wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
16
Za pomocą małego noża obierz jeden pojedynczy kawałek skóry z okolic "równika" (środka) każdej pomarańczy. Przyciąć każdy gruby rdzeń od wewnątrz każdej skórki, uważając, że pozostają w jednym kawałku.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Paluszki Precelkowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up
17
Wrzuć skórki do pierwszego garnka i gotuj przez 1 minutę. Odcedzić i wrzucić do drugiego garnka. Gotować przez 1 minutę, przecedzić i odstawić na bok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
18
W trzecim małym garnku zagotuj cukier, 2 szklanki wody i kurkumę. Zanurz pomarańczowe skórki i gotuj na dużym ogniu, aż płyn się zagotuje. Zmniejszyć do dusić i gotować, aż skórki są miękkie, 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kurkuma
3 Paluszki Precelkowe
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
19
Skórki wyjąć na blachę do pieczenia i pozostawić do ostygnięcia na płasko.