Kruszonka Karmelowo-Jabłkowa
Kruszonka karmelowo-jabłkowa może być właśnie deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.61 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 573 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz dodatkowe orzechy włoskie, karmelki, ciasto mix bez budyniu, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 25%. Spróbuj Karmelowo-jabłkowa kruszonka, Ciasto Karmelowo-Jabłkowe Z Kruszonką, oraz Karmel Jabłko Imbir Crumble dla podobnych receptur.
Instrukcje
Łyżka jabłka do lekko nasmarowane 13" x 9" x 2" naczynia do pieczenia; posypać karmelki na jabłka.
Masło pokroić w ciasto wymieszać z blenderem do ciasta, aż mieszanina będzie krucha; wymieszać w 1/2 szklanki orzechów włoskich.
Posypać okruchy polewą na mieszance jabłkowej.
Piec, odsłonięty, w 350 przez 50 minut do 1 godziny lub do okruchy polewa jest złoty.
Podawać z lodami waniliowymi i syropem karmelowym, w razie potrzeby.
Każdą porcję posypać dodatkowymi orzechami włoskimi.
Uwaga: do karmelków użyliśmy Kraft. Do mieszanki ciast użyliśmy Duncana Hinesa.
Uwaga: łatwo przeciąć karmelki nożycami kuchennymi.