Kruszonka jabłkowa i lody waniliowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj kruszonki jabłkowej i lodów waniliowych. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 560 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.26 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę uniwersalną, zmielony cynamon, jabłka granny smith i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kruszonka jabłkowa z lodami waniliowymi, Lody Waniliowe Chai, oraz Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe.
Instrukcje
W misce wymieszać owies, 1 szklankę cukru i mąkę.
Dodać masło; wcierać opuszkami palców, aż polewa zbierze się w wilgotnych grudkach. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Cover; chill.)
Rozgrzej piekarnik do 191°. Spray 13x9x2-calowe szklane naczynie do pieczenia z nieprzywierającym sprayem.
W misce wymieszać jabłka, sok z cytryny, cynamon i 1/2 szklanki brązowego cukru.
Piec kruszonki, aż jabłka będą miękkie i polewa jest brązowy i chrupiące, o 55 protokół. Lekko schłodzić. Łyżka rozgrzać pokruszyć w miseczki.