Kruszonka Jabłkowa
Apple Crumble może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 312 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 9. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 6% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, ścięte migdały, mielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kruszonka Jabłkowa, Kruszonka Jabłkowa, oraz Kruszonka Jabłkowa podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ciasto phyllo na powierzchni roboczej; przeciąć na pół. Spryskaj jeden arkusz sprayem o smaku maślanym. Powtórz z pozostałymi arkuszami phyllo, umieszczając każdą warstwę, spryskaną stroną do góry, w nasmarowanym 8-calowym. kwadratowe naczynie do pieczenia. (Pozostałą folię należy przykryć folią i wilgotnym ręcznikiem, aby nie wyschła.)
W dużej misce połączyć brązowy cukier, mąkę, imbir i cynamon; dodać jabłka i wrzucić do płaszcza. Łyżka na ciasto phyllo.
W innej dużej misce połączyć mąkę, brązowy cukier, bułkę tartą, imbir i cynamon; pokroić w maśle, aż mieszanina przypomina grubą bułkę tartą.
Dodać migdały; posypać mieszaniną jabłek.
Piec w temperaturze 350° przez 40-45 minut lub do momentu, gdy nadzienie będzie szampańskie, a polewa będzie złotobrązowa. Schłodzić przez 10 minut przed podaniem.