Kruszonka Imbirowo-Gruszkowa
Need a deser wegański? Imbir-Gruszka Crumble może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 194 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Mieszanka cukru, mielonego cynamonu, brązowego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Gruszka Imbir Crumble, Mango, gruszka & imbir crumble, oraz Gruszka I Krystalizowana Kruszonka Imbirowa.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 F. Umieść stojak w dolnej trzeciej części piekarnika. Pokrój każdą ćwiartkę gruszki na kawałki wielkości kęsa i umieść je w dużej misce do mieszania.
Dodać skórkę, cukier, mąkę i imbir; wrzucić delikatnie. Łyżka owoców do przygotowanej Skórki. Aby dodać kruszonkę, połącz zarezerwowaną mieszaninę skorupy, mąkę, brązowy cukier i cynamon w małej misce.
Posypać nadzieniem gruszki i piec, aż polewa będzie złoty kolor, a owoce będą miękkie, 50 do 55 minut.
Ostudzić przed krojeniem.