Kruszonka żurawinowo-jabłkowa może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Ten przepis służy 14 i kosztuje 68 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 297 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka jaj, żurawinę, mielony kardamon i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Kruszonka Żurawinowo-Jabłkowa, Ciasto Z Kruszonką Żurawinowo-Jabłkową, oraz Ciasto Z Kruszonką Żurawinowo-Jabłkową.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Aby przygotować nadzienie, połącz 1 1/2 szklanki cukru granulowanego, soku żurawinowego i świeżych żurawin w średnim rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż żurawina pop, mieszając od czasu do czasu (około 10 minut). Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Sok żurawinowy
żurawina
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Połącz jabłka, 1/4 szklanki cukru granulowanego,1 łyżkę mąki uniwersalnej i 1/4 łyżeczki cynamonu w dużej plastikowej torebce. Pieczęć; wstrząsnąć do herbu.
Umieścić mieszankę żurawinową w naczyniu do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali pokrytym natryskiem do gotowania; równomiernie wymieszać z mieszanką jabłkową.