Kruszone kremy malinowe

Kruszone kremy malinowe
Przepis kruszone kremy malinowe jest gotowy w około 15 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja zawiera 171 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.22 za porcję. 123 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Mieszanka złotego cukru, g, półtłuszczowego crème fraîche i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wiele osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Kremy Budyniowe, Kremy fiołkowe, oraz Kremy Dla Myszy.

Instrukcje

1
W małej miseczce wymieszaj z malinami posypkę cukrem, miażdżąc je bardzo lekko podczas mieszania, ale nadal pozostawiając je mniej więcej w całości. W osobnej misce złożyć crme frache i jogurt wraz z pozostałym cukrem i kawałkami bezy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Podziel maliny na cztery małe szklanki, na wierzch wymieszaj kremową mieszankę bezową. Malinowe garnki można jeść od razu lub przechowywać w lodówce do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn