Kruche Ciasto Miodowo-Orzechowe
Kruche ciasto miodowo-orzechowe może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 186 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka połówek orzechów pekan, ekstrakt waniliowy, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kruche Ciasto Orzechowe, Ciasto Orzechowe Kruche, oraz Kruche Ciasto Orzechowe.
Instrukcje
Ubij masło na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie puszyste; dodaj miód, brązowy cukier i wanilię i ubijaj, aż się zmieszasz, zatrzymując się, aby zeskrobać boki. Stopniowo dodawać mąkę, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania. Wymieszać z orzechami pekan.
Naciśnij ciasto równomiernie na dnie niełuskanej 9-calowej kwadratowej patelni.
Piec w temperaturze 300 przez 55 do 65 minut lub do złotego koloru(zacznij sprawdzać, czy ciasto nie jest ciepłe po 50 minutach).
Ostudzić w patelni na stojaku z drutu.
Pokroić w kratki. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
Uwaga: ten kruchy chleb może być również pieczony w nieczystej 10-calowej żeliwnej patelni, w razie potrzeby.